Ingrediënten voor Biefstuk, champignons, tomaat

Voor 4 personen:
——————-
1 a 1 1/2 pond rundvlees (biefstuk) in reepjes gesneden
1 1/2 eetl bloem
zout, peper
1 tl tijm
1 pond champignons in plakjes
1 ui , gesnipperd
1 tl knoflookpasta
1 eetl boter
1 dl gezeefde tomaten (blok)
1 dl runderbouillon
1/2 tl suiker
1/4 l creme fraiche
2 eetl peterselie

 

Bereiden:

Meng de bloem, zout, peper en tijm door elkaar
en bestrooi hiermee het in smalle reepjes gesneden vlees
Fruit de ui in de hete olie en schep er de knoflook en de champignons doorheen
Schep dit mengsel uit de hete olie en bak er de reepjes vlees in tot ze bruin zijn
Voeg de gezeefde tomaten en de bouillon toe
Meng er het zout en de suiker doorheen, roer de creme fraiche erdoorheen en voeg het gefruite ui mengsel toe
Strooi er vlak voor het opdienen de fijngehakte peterselie overheen

Bereidingstijd in minuten

15

Inzender Patricia

Geplaatst in: Vleesgerechten