Eenpansgerechten
by on 5 May,2017
276 views

Ingrediënten voor Zalm, broccoli, pasta, tomaat, huttenkase, kaas
Voor 4 personen:
——————-
2 blikken (rode) zalm a 200 gr
300 gr penne rigate
300-400 gr broccoli in kleine roosjes
zout, versgemalen zwarte peper

3 bosuitjes
4 tomaten
200 gr huttenkase
2-3 el basilicum, fijngehakt
75 gr geraspte belegen kaas

 

Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden
Kook de penne en broccoli beetgaar
Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes en de tomaten in stukjes
Giet de zalm af en verwijder de velletjes en graatjes
Verdeel de zalm in stukjes
Giet de pasta met broccoli af en meng de zalm, uiringetjes, tomaat, huttenkase en basilicum erdoor
Breng op smaak met zout en peper
Doe dit mengsel over in een lage ovenschaal en strooi de kaas erover
15 min in de oven

 

Notities
Oventijd: 15 min

 

Bereidingstijd in minuten
20 min

 

Inzender Patricia

Posted in: Pastes
Be the first person to like this.
Eenpansgerechten ...