Ingrediënten voor franse bonenpot
1 rookworst (pak 250g Unox)
2 uien
1 teentje knoflook
3 eetlepels olijfolie
200g haricots verts (pot 580 ml Bonduelle)
1 pot witte bonen (370 ml Hak)
400g tomaten
1 theelepel gedroogde oregano
zout, peper

 

Bereiden:
1. Wel de rookworst volgens de gebruiksaanwijzing en snijd hem in plakken.
2. Pel de uien en de knoflook en snipper ze fijn.
3. Verhit de olie in een pan en fruit de uien en de knoflook ca. 3 minuten op een matig vuur.
4. Bak de plakken rookworst ca. 1 minuut mee.
5. Laat de haricots verts en de witte bonen uitlekken en voeg ze toe.
6. Was de tomaten en snijd ze in vieren.
7. Voeg de tomaten en de oregano toe aan het bonenmengsel. Warm het gerecht goed door. Breng op smaak met zout en peper.

Inzender: Ben

Posted in: Meat dishes