Ingrediënten voor capucijners
spekblokjes
gehakt (half om half)
1 blik capucijners
soepgroente
een rookworst
peper en zout
Bereiden:
spekblokjes uitbakken
gehakt rulbakken in het vet van de spekblokjes
capucijners afspoelen en erdoor roeren
pakje soepgroente erdoor en de rookworst in schijfjes erdoorheen
alles circa 15 min. laten garen en klaar is het gerecht
af maken met zout en peper en eventueel een scheutje maggie
Notities
als je de spekblokjes met een beetje water bakt dan is het spek lekker knapperig en klaar als het water verdampt is.
Je kunt het gerecht natuurlijk ook een beetje scherper maken door er een beetje hot ketchup over te doen bij het opdienen.
Bereidingstijd in minuten
20 min
Inzender Wim Kouwenhoven ( In Memory )
Toelichting.
De site eenpansgerechten.nl ontvangt nog wel eens reacties,
1 daarvan is onderstaande en is zo mooi dat deze bij dit recept wordt vermeld.
Ontvangen van martina kouwenhoven
Met ontroering dit recept gelezen, ik heb het in het verleden heel vaak gemaakt, dit recept is ingestuurd, zie ik, door mijn zoon, die 20 maart 2012 is overleden, af en toe vraag ik. geef me nou eens een seintje, zo ook vandaag,,,, en beland ik op deze pagina en vind dit recept en de naam van mijn zoon!!!! duidelijke boodschap…
Namens Rene van eenpansgerechten bedankt Mevr. Kouwenhoven voor uw reactie!